Условия за ползване

Присъствието ви на сайта Trakite.info означава, че вие приемате и се съгласявате да спазвате тези условия, моля запознайте се с тях:

Правила за ползване на текста и снимките

Съдържанието на сайта е публикувано с информативна цел и е свободно за четене и разглеждане. Копирането на материали от съдържанието на trakite.info, независимо дали текстове или снимки, и публикуването или използването им в други сайтове и медии трябва да спазва добрия тон и да е оправдано. Публикуването на текстов линк и позоваването на trakite.info като източник на използваните материали считаме за признак на уважение и възпитание.

Относно коментарите

Коментарите и мнението ви по статиите в trakite.info са добре дошли, но имайте предвид, че преди публикуването им, те се преглеждат от редактор. Ако редакторът прецени, че някой коментар е спам, или е безсмислен, неконструктивен, некоректен или пък изобщо не е по темата, то той няма да бъде публикуван. Кой коментар какъв е, определя редактора.

Чрез присъствието си на този сайт вие приемате условията за ползване и се съгласявате да ги спазвате. Ако не приемате условията, моля, напуснете trakite.info и намерете място на което ще се чувствате по-добре. Благодарим ви! Успех!

trakite.info